BEFEKTETŐKET KERESÜNK!

Támogasd MOST a hazai libertarizmus társadalmi vállalkozását, legyél TÁRSTULAJDONOS. BASED. *

LEGYÉL RENDSZERES BEFEKTETŐNK HAVI 10 EZER FT ÖSSZEGGEL:


1. a LIBERTÁRIUS MOZGALOM egyesület Titkára bankszámlájára utalva közvetlenül a működési költségeinket tudod célzottan támogatni: web, molinók, poszterek, hangosítás, sokszorosítás.

76.000 HUF – PLAKÁT KAMPÁNY (( 320 Ft/db x 200 db ) + ( 12K Ft bérköltség ))

Számlatulajdonos neve: Hámori Bence
Bankszámla szám: 162002541013895500000000
Közlemény rovat (FONTOS): 025380055
Összeg: max. 500.000 Ft

2. a LIBERTÁRIUS MOZGALOM önfinanszírozó projektjeinek beindításában tudsz részt venni. Az alábbiak szerint támogatni tudod célkitűzéseinket, hogy egy közösség, magazin, ajándékbolt, vip kártya rendszer jöhessen létre közösségi alapokon. Projektvezető: Muzslai-Bízik Bence (Szóvivő)

MANDÁTUM IGÉNYLÉSE (KÁRTYÁS FIZETÉS) >>    EGYSZERI BEFEKTETÉS (KÁRTYÁS FIZETÉS) >>

| Egyesületi Belépési Nyilatkozat Mandátum Gyakorlásához (PDF)  |  Pártelnöki Garancialevél (PDF) |

| Beérkezett források történetének lekérdezése az Adományozó Neve és E-mail címe alapján |


3. a KAMPÁNYAINK az alábbi linkre kattintva tudod célkitűzésekre bontva finanszírozni, hogy kampányfilmek, infografikák, interjúk készülhessenek. Projektvezető: Szabó Eszter (PR Referens)

Havonta rendszeresen ADOMÁNYOZOM >> ( 1.000 Ft, 3.000 Ft, 10.000 Ft )

4. a SZABAD GENERÁCIÓ a Libertárius Mozgalom ifjúsági szervezete, amit azért hoztunk létre, hogy a libertárius fiatalok (tehát minden libertárius) közösen fejlődjenek, szerveződjenek. Projektvezető: Szabó-Tóth Zoltán (harcművész). Egy magyar fejlesztésű, csúcstechnológiát képviselő megoldással (CoinJoin) támogatni tudod célkitűzéseinket.

bc1qvz9p2n09y8wz47rv00sxlzxnlwlrqlafeh3uyn

* A SZOCIALISTA pártok évente több milliárd forintot égetnek el kampányaikra a te pénzedből anélkül, hogy te hozzájárulnál. Ezt az adókból fenntartott pártfinanszírozási rendszer teszi lehetővé. Pártunk le akar számolni ezzel a rendszerrel, mert kizárólag magán adományokból tartja elfogadhatónak egy ügy finanszírozását. A Libertárius Párt gazdálkodó tevékenységet nem folytat, így ADÓszáma NINCS. A Libertárius Pártot közvetlenül nem lehetséges finanszírozni, mivel mélyen megvetjük az állam minden szervét, így az ÁLLAMI Számvevőszék-et is. Őket az első libertárius kormány fogja elszámoltatni.

| Pénzkezelési Szabályzat (Libertárius Párt) | Pénzkezelési Szabályzat (LIMO Egyesület) |